Sharing is caring!

Vi håber, at du og din virksomhed har fået en fantastisk start på 2020. Et nyt år og et nyt årti, som vi håber bliver fyldt med gode øjeblikke og masser af succes. I Verum Cura er vi meget forventningsfulde i forhold til, hvad 2020 kommer til at byde på. Vi ser frem til at fortsætte de mange gode dialoger med vores kunder, om hvordan de kan skabe sig en tryg hverdag, og hvordan vi kan understøtte de behov og drømme, der driver dem i hverdagen.

 

Når vi kigger i krystalkuglen for 2020, ser vi 3 tendenser, som vi kommer til at fortsætte vores fokus på. Det er nogle vigtige områder at tage stilling til og arbejde med for at skabe den optimale balance mellem det personlige og det virksomhedsmæssige udbytte.

 

1. PLANLÆG OG GØR KLAR TIL PENSIONSALDEREN I GOD TID

Vi oplever at mange virksomhedsejere udskyder arbejdet med at “gøre klar” til pensionen eller generationsskiftet af virksomheden. Det kan have rigtig stor betydning for, hvordan formuen og likviditeten ser ud, når man en dag ønsker at stoppe på arbejdsmarkedet. Starter man processen i god tid, er det i langt højere grad muligt at designe en fremtid, hvor man får det optimale ud af sin pension, sine erhvervsmæssige aktiver og øvrige private formue. Få hjælp til at skabe et fundament der gør det muligt at få den alderdom, som du ønsker og har fortjent.

 

2. FÅ DET MESTE UD AF DIN TOTALE ØKONOMI SOM VIRKSOMHEDSEJER

Som virksomhedsejer er der mange muligheder for at optimere sin økonomi, så man både personligt og virksomhedsmæssigt står stærkt i fremtiden. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at guide dig til at træffe de rigtige valg, som matcher dine ønsker for fremtiden og optimerer din samlede økonomi. Vi anvender vores store kendskab til skatteregler, økonomi, virksomhedsdrift og ikke mindst det menneskelige fokus i vores rådgivning for at sikre dig en god og balanceret løsning.

 

3. DIGITALISÉR OG OPTIMER PROCESSER I VIRKSOMHEDEN

Vi oplever alle sammen digitaliseringen i hverdagen, og der er vist ingen tvivl om, at den digitale tilgang kan optimere mange processer og dermed skabe en mere tryg og sikker hverdag. I Verum Cura er vi opmærksomme på, at digitaliseringen kræver et øget fokus på koblingen mellem mennesket og maskine. Vi rådgiver om løsninger og set-up, der matcher netop dit behov, og vi har altid det sigte, at data skal bruges til at træffe de bedste beslutninger for fremtiden.

 

Med ønsket om et fantastisk 2020

Anders Ilsøe