Sharing is caring!

I Verum Cura er vi stolte over den positive udvikling vi har oplevet siden vores start, og vi er rigtig glade for at kunne byde Daniel Mikuta velkommen som ny revisor.

 

Daniel Mikuta har stor passion for tal og rådgivning, og passer derfor særdeles godt ind i vores kompetente team, hvor vi netop har fokus på at kunne forene forståelsen for tal, men de menneskelige egenskaber, så vi kan hjælpe vores kunder til en tryg hverdag.

Daniel brænder for at kunne give god rådgivning og hjælpe og sparre med virksomhedsejere og kunne give et solidt fundament for at udvikle deres virksomheder og økonomi gennem rådgivning om skatteoptimering, udarbejdelse af regnskaber, økonomisk rådgivning mv.

Om valget af Verum Cura siger Daniel ”ved det første møde med Anders Ilsøe, mærkede jeg hurtigt at her ikke var tale om en klassisk revsionsvirksomhed, hvor fokus er på regnskaber og rapporter. At det vigtigste fokus er at hjælpe og støtte virksomhedsejere med at skabe et solidt økonomisk fundament, for at de forretningsmæssigt og personligt at kan komme i mål med deres drømme. Det tiltalte mig meget og det passer godt til mit mindset og mit ønske om at være nærværende og have tæt personlig dialog med mine kunder”.

Det er fantastisk at have Daniel med på holdet, og vi håber I vil tage godt imod ham. Daniel kan kontaktes på dmi@verumcura.dk og telefon 22 16 63 63.