Sharing is caring!

Verum og Cura er latinske ord, der beskrive nogle af vores vigtigste værdier. Verum betyder ”reel” eller ”autentisk” og Cura betyder omsorg. Værdier der er fundamentale for den måde vi tænker i forhold til vores kunderelationer, vores virksomhedskultur og det mindset vi altid har med på arbejde. Vi giver noget af os selv og vi kan garantere, at det du ser, er det du får.

Udover at være drevet af at få ”tallene til at stemme”, så er vores altoverskyggende fokus, at udvise omsorg for vores kunder. Vi ønsker at de skal føle tryghed og sikkerhed i deres drift af virksomhed og via vores arbejde og rådgivning, skal de vide, at alle de dispositioner og anbefalinger vi giver, er et udtryk for vores omsorg og ønske om at de når i mål med deres personlige og forretningsmæssige drømme.

Verum Cura blev grundlagt af Anders Ilsøe i 2018 med drømmen om at skabe en nytænkende revisionsvirksomhed der med et bevidst nærvær, rådgiver, optimerer og sikrer dig et trygt fundament, som understøtter dine unikke behov og drømme. I Verum Cura er det vigtigste, at det vi leverer, skaber værdi og mening for mennesket på den anden side af bordet. Det må aldrig være proces og procedurer der er i fokus – det handler om at udvise reel interesse og omsorg for dig, så du føler dig tryg.