Sharing is caring!

I Verum Cura er vi stolte over den positive udvikling vi oplever, og vi er rigtig glade for at kunne byde Simon Enevold Bothoft Terse velkommen som revisor.

 

Simon Enevold Bothoft Terse er 31 år og brænder for at gøre en forskel for de mennesker han har omkring sig, privat såvel som arbejdsmæssigt. Simon startede som revisorelev for 12 år siden og har en stor passion for tal og rådgivning, og passer derfor særdeles godt ind i vores kompetente team, hvor vi netop har fokus på at kunne forene forståelsen for tal og de menneskelige egenskaber, så vi kan hjælpe vores kunder til en tryg hverdag.

Simon går meget op i at skabe et tillidsfuldt forhold til sine kunder, for derigennem at kunne give god rådgivning og hjælpe og sparre med virksomhedsejere, så de kan udvikle deres virksomheder i den retning de ønsker det.

Om valget af Verum Cura siger Simon ”ved det første møde med Anders Ilsøe, mærkede jeg hurtigt at vi deler samme værdier i forhold til, hvordan vi ønsker at arbejde med vores kunder, og at her ikke var tale om en klassisk revisionsvirksomhed, hvor fokus primært er på regnskaber og rapporter. At det vigtigste fokus er at hjælpe og støtte virksomhedsejere med at opnå et solidt økonomisk fundament, for at de forretningsmæssigt og personligt kan komme i mål med deres drømme. Det tiltalte mig meget, og det passer godt til mit mindset og mit ønske om at være nærværende og have tæt personlig dialog med mine kunder”.

Det er fantastisk at have Simon med på holdet, og vi håber I vil tage godt imod ham. Simon kan kontaktes på ste@verumcura.dk og telefon 41 60 12 81.