Sharing is caring!

Vi drømmer stort og vi lykkes. Vi søger derfor nye kollegaer med erfaring fra revisionsbranchen til at styrke vores vækst.

 

Vi søger dig….

Vi søger dig, der både sammen med andre og selvstændigt kan varetage opgaverne på et revisionskontor indenfor udarbejdelse af årsrapporter, selvangivelser mv. for både selskaber og personlige virksomheder.

Vi søger dig, der selvstændigt eller i samarbejde med andre kan yde almen rådgivning for vores kunder indenfor bogholderi, skatte- og momsregler, virksomhedsregistreringer mv.

Vi søger dig, der naturligt indgår i et samarbejde med afsæt i en anerkendende og nysgerrig tilgang overfor både kollegaer og kunder.

Vi søger dig, der ikke er bange for at udfordre status quo og som ønsker et meningsfyldt arbejdsliv, hvor alle er glade for at komme på arbejde.

Vi søger dig, der har mindst 4 års erfaring fra revisionsbranchen. Stillingen bliver tilpasset dine kompetencer og erfaring, hvad enten din uddannelsesmæssige baggrund er HD, Cand.merc.aud. eller tilsvarende.

 

Vi forstår og respekterer, at mennesker handler med mennesker

Vores kunder er mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, og vi arbejder med afsæt i et bevidst meningsskabende fokus på kundens ønsker og drømme, som understøttes af vores brændende ønske om at skabe værdi igennem vores ydelser. Vi løser derfor alle typer opgaver for vores kunder indenfor regnskab, revision og skatterådgivning med en proaktiv tilgang og med mennesket i fokus.

 

Det skal gøre os glade at komme på arbejde hver dag, og det skal give mening

Vi har i samarbejde defineret vores interne dagligdagskultur, som er åben og som alle har indflydelse på, og som giver mening for den enkelte. Vi passer på hinanden og da vi stadigvæk er en mindre virksomhed under udvikling, vil du få stor indflydelse på både vores arbejdsgange og vores omgivelser.

Stillingen er en fuldtidsstilling, men du får i vidt omfang frihed til selv at planlægge din arbejdsdag og arbejdstid herunder hjemmearbejdsdage.

Vi bor i dejlige lyse lokaler i Hørsholm, med fine fællesfaciliteter herunder kantineordning.

Vi er en godkendt revisionsvirksomhed, og vi vægter fagligheden højt, ligesom kurser og efteruddannelse er en naturlig del af vores hverdag. Vi anvender bl.a. CaseWare som dokumentationsværktøj, og opdaterer løbende vores værktøjer i forhold til at skabe mest mulig værdi med vores ydelser.

 

Lyder det interessant?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Anders Ilsøe på mail ail@verumcura.dk eller telefon 61 70 37 38. www.verumcura.dk

Selve ansøgningen med tilhørende CV kan sendes til Anders senest den 20. oktober 2020. Tiltrædelse efter aftale.